Opbevaring af Campingvogne

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information

 

40 58 53 22  |  kontakt@opbevaringvinter.dk

Vinteropbevaring af campingvogne i Dianalund

Ved at opbevare din campingvogn korrekt, bibeholder du standen samt værdien af den. Fordelene er mange - vi nævner de mest gængse her:

 

Undgå fugt- og frostskader

Ved at få din campingvogn opbevaret, er du ikke kun sikret mod fugt- og frostskader, men også mod skadedyr, alger og rust.

 

Undgå tyveri og hærværk

Med professionel opbevaring af din campingvogn mindskes risikoen for tyveri og hærværk også markant, idet vores personale overvåger området hele døgnet rundt.

 

Undgå øvrige skader

Øvrige skader såsom parkeringsskader, nedfaldne grene eller væltede træer undgås ligeledes, idet vore aflukkede område er skabt til opbevaring.

 

Hvorfor vælge os?

Hvad end du har brug for at få din campingvogn opbevaret i en kortere eller længere periode, er du velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

 

Vores aflukkede område er bemandet hele ugen døgnet rundt af vores personale, så du er sikret en sikker opbevaring. Området har ligeledes tagdækning, så din campingvogn opbevares tørt og sikkert fra vind og vejr. Området har været anvendt til opbevaring i mange år og egner sig derfor godt til dette.

 

Hvad er priserne?

Se vores faste priser her.

Leveret af